Om het Sociaal Domein vorm te geven wordt ondersteuning en zorg op het gebied van Jeugdwet en Wmo 2015 ingekocht. Heb je interesse om opdrachten uit te voeren of aanbieder sociaal domein te worden? We kondigen aanbestedingen en inkoopprocedures aan op Negometrix of www.tenderned.nl. Je kunt hier automatisch op de hoogte blijven van opdrachten die mogelijk interessant zijn. Daarvoor moet je je wel eerst aanmelden als gebruiker.

Inkoop Samen voor Jeugd 2022

De inkooporganisatie van gemeente Eindhoven is namens de 10 gemeenten van ‘Samen voor Jeugd’ aan de slag met de voorbereidingen voor de inkooptrajecten Jeugd voor 2022. Op 9 februari is een digitale informatiebijeenkomst gehouden voor een selectie van aanbieders, die het zorglandschap vertegenwoordigen. Aan deze vertegenwoordigers zijn de plannen gepresenteerd. Het verslag van de bijeenkomst is hieronder te vinden. De informatie uit de gepresenteerde dia’s is in het verslag verwerkt.

Inkoop Wmo 2022

De inkooporganisatie van gemeente Eindhoven is aan de slag met de voorbereidingen voor de inkooptrajecten Wmo voor 2022 en 2023 (Beschermd wonen). Op 9 februari is een digitale informatiebijeenkomst gehouden voor een selectie van aanbieders, die het zorglandschap Wmo vertegenwoordigen. Aan deze vertegenwoordigers zijn de plannen gepresenteerd.  Het verslag van de bijeenkomst is hieronder te vinden. De informatie uit de gepresenteerde dia’s is in het verslag verwerkt.

Heeft u vragen over de inkoop 2022 Wmo of Jeugd? Stel deze op transformatie@eindhoven.nl

Contracteren via Negometrix

Om aan een contractering deel te nemen, is een Negometrix-account nodig. Heeft je organisatie nog geen account, registreer je dan eerst.  Heb je al een Negometrix-account? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.

De contractering die in Negometrix wordt gepubliceerd kent procedurele en  juridische termijnen. Dit geldt ook voor de uiterlijke termijn voor het indienen van een inschrijving. Wij adviseren deze termijnen goed in de gaten te houden.