Contracteren

De inkooporganisatie van de gemeente Eindhoven verzorgt de inkoop en aanbestedingen binnen het Sociaal Domein. Op deze pagina lees je meer informatie over het afsluiten van contracten en onze actuele procedures.

Heb je interesse om voor ons opdrachten uit te voeren of aanbieder te worden? We kondigen nagenoeg al onze Europese en nationale aanbestedingen aan op Mercell-Source-to-contracting. Je kunt hier automatisch op de hoogte blijven van opdrachten die mogelijk interessant zijn. Daarvoor moet je je wel eerst aanmelden als gebruiker.

De meeste inkoopprocedures van sociaal domein verlopen via het aanbestedingsplatvorm Mercell-Source-to-contracting. Via Mercell-Source-to-contracting is ook een publicatielink met Tenderned waardoor ook daar Europese en nationale aanbestedingen of inkoopprocedures worden gepubliceerd.

Soms verloopt een inkoopprocedure van het sociaal domein enkel via het aanbestedingsplatvorm Tenderned. Ook via www.tenderned.nl kun je automatisch op de hoogte blijven en ook daar moet je je eerst aanmelden als gebruiker.