Denk mee over betere jeugdhulp

De 10 gemeenten van Samen voor Jeugd willen gezamenlijk de jeugdhulp verbeteren. We willen dat onze jeugd zo goed mogelijk thuis kan opgroeien. Als daar hulp bij nodig is moet dat tijdig, zo licht mogelijk en ‘zo thuis mogelijk’ geregeld kunnen worden. Deze inhoudelijke koers leggen we vast in het Transformatieplan 2022-2026.  

Dat klinkt u, als betrokkene bij jeugd of jeugdhulp hopelijk als muziek in de oren. Maar het roept misschien ook vragen op: Wat willen jullie precies bereiken? En hoe willen jullie dat aanpakken? Die vragen kunnen we alleen beantwoorden in samenspraak met alle betrokken bij Jeugdhulp. Daarom nodigen we u graag uit voor een eerste bijeenkomst over ons Transformatieplan.  

Datum: 23 november 2021 
Tijd: 14.00 tot 16.30 uur 
Locatie: digitaal via MS Teams. 

Tijdens deze bijeenkomst willen we u informeren over de transformatieopgaven van onze regio (zie bijlage). Daarbij vragen we van u een eerste reactie: Wat is belangrijk? Wat is realistisch? Waar ligt de hoogste prioriteit? En hoe kunnen we meten wat we afspreken? 

Uiteraard sluiten we de bijeenkomst af met het vervolgproces rond het verder concreet maken van de doelstellingen volgend jaar.  Wilt u zich aanmelden voor de bijeenkomst? Dat kan via onderstaande link. U krijgt dan van ons een uitnodiging voor de Teams-bijeenkomst.  

Aanmelden voor bijeenkomst

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan betere jeugdhulp. We nodigen u van harte uit om deze uitnodiging te delen in uw netwerk! Hopelijk tot 23 november! 

Met vriendelijke groet, 
Team transformatieplan Samen voor Jeugd 

Off